سرکه تقطیری
مصرف سركه در انواع ترشی ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعمدهندگی و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می كند. استفاده از سركه در كنار وعدههای غذایی باعث رقیق شدن خون شده و به تجزیه چربیها و دفع سموم كمك كرده و سبب كاهش چربی و كلسترول بد خون میشود.
یك لیوان سركه 33 كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است و چربی آن صفر می باشد .
غلظت اسید استیک سرکه 5 تا 8 درصد میباشد.
سرکه – آب – نگهدارنده (متابی سولفیت سدیم ppm 70)
وزن : ۱۰_+۲۵۰۰میلی لیتری
وزن : ۱۰_+۵۰۰میلی لیتری
شرکت صنایع غذایی پاساژ
شرکت صنایع غذایی پاساژ با تکیه بر اصول تولید ناب و با به کار گرفتن اصول 5S و مدل های تعالی سازمانی
از جمله EFQM تلاش می کند به سازمانی پیشرو در زمینه بهره وری بدل شود.
این مجموعه از زمان تاسیس با راه اندازی خط تولید مربا آغاز به کار نمود.
از آن زمان به بعد با اجرای طرح های متوالی توسعه و تجهیز خطوط تولید محصولات جدید
شامل: انواع گلاب و نوشیدنی های گیاهی، آب معدنی و سرکه سهم خود را در سفره خانوار ایرانی افزایش داد.
شرکت صنایع غذایی پاساژ در ناحیه صنعتی شهرستان اهواز و با مساحت تقریبی 5،000 متر مربع و 10،000 مترمربع زیربنا تاسیس گردیده است.
این شرکت در سال 1365 با همت حاج محمود حکاک و به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید.
شرکت صنایع غذایی پاساژ، توانمندسازی کارکنان و تامین سلامت و امنیت شغلی ایشان را جز مسئولیت های اجتماعی خود دانسته و همواره به افزایش تولید ناخالص داخلی می اندیشد.