آب آشامیدنی
آب آشامیدنی آب گوارایی است که عوامل فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آن در حد استانداردهای تأیید شده باشد و مصرف آن عارضه سوئی چه در کوتاهمدت یا درازمدت در انسان ایجاد نکند.
اسمز معکوس (به انگلیسی: Reverse osmosis) فرایندی است که در این روش آب با فشار از میان غشایی گذرانده میشود که نیترات و سایر مواد معدنی را فیلتر میکند. نیم تا دو سوم آب پشت این غشا باقی میماند که به عنوان آب پسمانده دور ریخته میشود.
سیستمهای اسمز معکوس با کارایی بالا از فشارهای در حد یک میلیون پاسکال استفاده میکنند.
کلسیم 35 میلی گرم در لیتر / منیزیم 10 میلی گرم در لیتر / سدیم 24 میلی گرم در لیتر / پتاسیم 2 میلی گرم در لیتر / سولفات 60 میلی گرم در لیتر و ph آب باید 8.5-6 . TDS استاندارد آب 180
تعداد: ۶ عدد
وزن: ۱۵۰۰ +_۶۰ گرم
تعداد: ۶ عدد
وزن : (۵/.+_۱۰) گرم
تعداد : بسته ۱۲عددی
وزن : (۵/.+_۱۰) گرم
شرکت صنایع غذایی پاساژ
شرکت صنایع غذایی پاساژ با تکیه بر اصول تولید ناب و با به کار گرفتن اصول 5S و مدل های تعالی سازمانی
از جمله EFQM تلاش می کند به سازمانی پیشرو در زمینه بهره وری بدل شود.
این مجموعه از زمان تاسیس با راه اندازی خط تولید مربا آغاز به کار نمود.
از آن زمان به بعد با اجرای طرح های متوالی توسعه و تجهیز خطوط تولید محصولات جدید
شامل: انواع گلاب و نوشیدنی های گیاهی، آب معدنی و سرکه سهم خود را در سفره خانوار ایرانی افزایش داد.
شرکت صنایع غذایی پاساژ در ناحیه صنعتی شهرستان اهواز و با مساحت تقریبی 5،000 متر مربع و 10،000 مترمربع زیربنا تاسیس گردیده است.
این شرکت در سال 1365 با همت حاج محمود حکاک و به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید.
شرکت صنایع غذایی پاساژ، توانمندسازی کارکنان و تامین سلامت و امنیت شغلی ایشان را جز مسئولیت های اجتماعی خود دانسته و همواره به افزایش تولید ناخالص داخلی می اندیشد.